Colònies Cepitu

Per tancar de la millor manera un any ple d'aventures, passem 12 dies de colònies a la Vall de Bianya. Envoltats d'un entorn privilegiat gaudirem de moltes activitats, rutes i tallers.

On i quan?

12 dies a l'estiu del 16 al 27 de juliol a Mas la Coromina (Carretera C-26 Km 217, Vall de Bianya, Garrotxa)

Quin grup faig?

Petits

  • El grup de petits, per a nens i nenes de 6 a 8 anys (primer i segon de primària), passarà 12 dies de jocs i aventures a la casa de colònies

Mitjans

  • El grup de mitjans, per a nens i nenes de 8 a 10 anys (tercer i quart de primària), passarà 12 dies de jocs i aventures a la casa de colònies. Durant aquest dies faran una ruta de 3 - 4 dies pel voltant de la Garrotxa.

Grans

  • El grup de grans, per a nens i nenes de 10 a 12 anys (cinquè i sisè de primària), passarà 12 dies de jocs i aventures a la casa de colònies. Durant aquest dies faran una ruta de 4 - 5 dies pel voltant de la Garrotxa.

K9

  • Campaments Nou és un nou grup creat per a les colònies 2018 per a nens i nenes de 12 a 13 anys (primer d'ESO). Faran una ruta de 9 dies per Catalunya i arribaran a la casa de colònies per passar junts els 3 dies restants.

K1

  • El grup de campaments 1, per a nens i nenes de 13 a 14 anys (segon d'ESO), faran una ruta de 9 dies per Catalunya i arribaran a la casa de colònies per passar junts els 3 dies restants.

K2

  • El grup de campaments 2, per a nens i nenes de 14 a 16 anys (tercer i quart d'ESO), faran una ruta de 10 dies per Catalunya i arribaran a la casa de colònies per passar junts els 2 dies restants.

Ruta

  • El grup de ruta, per a nens i nenes de 16 a 18 anys, faran una ruta de 10 dies pel Pirineu i arribaran a la casa de colònies per passar junts els 2 dies restants.